Stöldmärkning etiketter

SOFTMARK är en stöldmärkning som ger objekten en unik identitet och lämnar en märkning som är lätt att spåra till rätt ägare. SoftMark är en tunn bricka försedd med laminering, standardmått 40 x 20 mm. Den permanenta märkningen utgörs av en valfri text på brickans baksida. Texten vulkaniseras med lim och går inte att avlägsna utan åverkan. Denna märkning har på kort tid blivit en favorit för märkning av iPad, smartphones och bärbara datorer. Etiketten går även att beställa kundanpassad med egen logotype etc. – begär offert.

ALUMARK ger varje föremål en unik identitet som enkelt kan spåras till ägaren. AluMark förenar nutidens höga krav på säkerhet, enkelhet och effektivitet. Brickan är av aluminium finns i två storlekar 35 x 20 mm och 45 x 28 mm och är försedd med 3M´s häftämne och fäster enkelt på alla underlag. Den permanenta märkningen utgörs av en ID-text på brickans undersida. ID-texten vulkaniseras fast på föremålets yta med ett aktiveringslim och går inte att avlägsna utan synbar åverkan. Brickan utformas efter ert önskemål. All märkning registreras i en databas och kan därmed spåras till rätt ägare. Varningsdekaler och aktiveringslim ingår.

Unik Identitet

Etiketten ger varje föremål en unik identitet som enkelt kan spåras till ägaren.

Omöjligt Att Avlägsna

ID-text på brickans undersida etsas in i produkten med hjälp av aktiveringslim. Detta gör det omöjligt att avlägsna texten utan synbar åverkan.Sortera efter
Byt vy
Antal produkter
2 st

Storlek 20 x 40 med 2D-kod

Pris från 60,00

Exkl. moms

Storlek 20 x 40 med 2D-kod

Pris från 99,00

Exkl. moms