Stämpel för påsar, kassar och emballage

Stämpel för påsar, kassar och emballage

Beställ din emballagestämpel för påsar och kassar med egen loggo och valfri text. Att stämpla sina egna påsar, kassar och förpackningar ger ett mycket elegant intryck och ger din verksamhet en mycket personlig prägel. Dessutom sparar du både tid och pengar. Alla våra stämplar för bärkassar och emballage tillverkas speciellt med extra djup gravyr och mjukt gummi för att ge ett perfekt tryck på papperspåsen eller papperskassen. Vårat startpaket för att stämpla sina egna påsar och kassar eller förpackningar är mycket populärt. Paketet innehåller allt som behövs för att komma igång och innehåller en emballagestämpel med valfritt motiv, stämpelfärg i valfri kulör, stämpeldyna anpassad efter din stämpels storlek.

Starta enkelt med vårt Stämpelpaket för påsar

Kom igång enkelt och stämpla påsar och kassar med vårt Stämpelpaket. Paketet innehåller allt som behövs. Emballage-stämpel med eget motiv, stämpelfärg och stämpeldyna.

Stämpel för påsar med egen loggo och text

Din emballagestämpel för påsar och kassar beställer du i valfri storlek och med valfritt motiv. Stämpla din loggo, varumärke eller kanske endast en informationstext i den kulör som önskas.

Gör ett eget perfekt tryck på din bärkasse

Din emballagestämpel graveras extra djupt i mjukt gummi för att ge ett perfekt tryck på din kasse eller påse. Gummiplattan backas även upp med ett följsamt svampgummi.

Stämpla din påse i flera kulörer

Välj mellan flera olika kulörer när du vill stämpla dina bärkassar och papperspåsar. Vi ett brett sortiment av färger i olika kulörer och kvaliteter.


 

Hur man trycker sin egen papperspåse.

Det enklaste sättet att komma i gång och är att beställa ett av våra startpaket för att stämpla sina egna påsar, kassar och andra förpackninger. Emballagestämpeln tillverkas med det motiv som önskas och levereras komplett med stämpelfärg i flera kulörer samt en stämpeldyna som passar din stämpel. Det första som måste förberedas är fylla på färg i stämpeldynan. Fyll på lite i taget och fortsätt tills dynan är fylld. Fyll inte på för mycket. Lägg din påse, kasse eller förpackning på ett plant underlag. Färga in din emballagestämpel på stämpeldynan tills hela motivet är färgat. Gör ett provtryck på ett vanligt papper först. När du är nöjd med ditt tryck kan du fortsätta att stämpla på dina papperspåsar, bärkassar eller förpackningar.
TIPS: Stämpla upp flera förpackningar åt gången.

Välkommen till oss på Hammargrens Stämplar AB. Vi kan stämplar för påsar, kassar och emballage.

Vanliga frågor om stämplar för påsar, kassar och förpackningarHur beställer man och köper en stämpel för papperspåsar och andra förpackningar?

Du kan enkelt beställa och köpa din stämpel direkt här online eller kontakta oss via telefon eller epost.

Vad kostar en stämpel för pappersförpackningar ?

Det är storleken på texten eller motivet som bestämmer det slutgiltiga priset.

Vad är leveranstiden för en stämpel för papperskassar?

Normal leveranstid för en stämpel för papperskassar med egen text är ca 3-5 dagar. Om det är riktigt bråttom så hör av Er till oss så kan vi hjälpa Er.

Kan man få sin logga på stämpeln?

Självklart kan du få din logga på din stämpel. Din loggos avtrycksfärg är beroende på vilken infärgning av stämpeldynan som önskas.

I vilket format vill ni ha originalet till min stämpel med egen design?

Vi tar emot de flesta typer av filformat som: ai, bmp, doc, docx, eps, gif, indd, jpg, otf, pdf, png, psd, txt, xlx, xlsx. Det bästa är ett vektoriserat original anpassat för tryck men skicka in Ert original i det format Ni har tillgängligt så löser vi det. Om Ni endast har en enkel skiss så skicka denna till oss så skapar vi ett original till Er egen stämpel.

När stämpelavtrycket börjar mattas vad gör jag då?

Då är det dags att fylla på stämpeldynan med mer färg. Använd alltid samma färg som din stämpeldyna var infärgad med från början

Kan man stämpla på glättat papper, plast, trä eller andra ej så absorberande ytor?

När du skall stämpla på ej så absorberande material behöver man använda en mer snabbtorkande färg. Din stämpeldyna färgas då in med en snabbtorkande färg i den kulör som önskas. Hör av dig till oss om du är osäker på vilken färg som passar din märkning.