Präglingspressar - Vitprägling

Att prägla papper med en präglingsapparat är det perfekta sättet att höja känslan på dina dokument. Perfekt till diplom, inbjudningar, betyg m.m. Vi har produkterna för dig som söker präglingsverktyg för papper.

- Präglingspress modell Trodat är en kombinerad hand- och bordsmodell i snygg, ergonomisk design och kan erhållas med gravyr max 50 x 25 mm eller som dia 40 eller 50 mm. Maximalt införingsdjup: 55 mm från papprets kan till centrum på klichén.
- Modell JLR är en kraftigare präglingspress för hårdare papper som foto, diplom etc. Rund gravyr max dia 50 mm. Maximalt införingsdjup: 125 mm från papprets kan till centrum på klichén.
- DURA DELUXE är en snygg och exklusiv bordspräglare. Finns i tre ytlegeringar, guld, chrome och black chrome samt tre storlekar på klichén, 50 x 25 mm, 40 mm eller 50 mm i diameter och har 50 mm införingsdjup.
- DURA JHP är en robust präglingspress för dig som präglar mycket, t.ex. skolor, advokatbyråer, notarier. Handtaget med lång arm och tryckinställningshjul gör att du kan prägla upp till 350 grams papper med liten handkraft. Papercurl-funktionen gör det möjligt att nå överallt på pappret. DURA JES är en elektrisk variant av JHP för dig som präglar väldigt mycket och vill undvika att slita på kroppen.

Präglingsetiketter

Prägla dina egna etiketter med vår präglingspress. Finns i guld eller silver med tandad kant eller runda i flera färger.

Prägling i papper

Med våra präglingspressar gör du ett elegant och outplånigt avtryck i papper. Motivet kan fås med valfritt motiv. Präglingspressarna finns i flera storlekar.

Produktområden