Vitprägling, präglingspressar för papper

Präglingspressar för papper - Vitprägling

Att prägla i papper med en präglingsapparat är det perfekta sättet att höja känslan och äktheten på olika dokument och handlingar. Vi har flera modeller av präglingspressar för papper. Att prägla i papper kallas även för vitprägling och innebär att ditt motiv pressas in i pappret och skapar en upphöjning en så kallad relief. Perfekt till diplom, inbjudningar, betyg m.m. Slutresultatet ger ett mycket elegant och exklusivt intryck då man både kan se och känna vitpräglingen i pappret. Etiketter präglade med en präglinsapparat är perfekt för presenter och för att höja en varas exlusivitet.

Prägla dina egna etiketter

Prägla dina egna etiketter med vår präglingspress. Präglingsetiketterna finns rund i guld eller silver med tandad kant eller runda med raka kanter i flera färger.

Prägling i papper

Med våra präglingspressar präglar du ett elegant och outplånligt avtryck i papper. Präglingspressen tillverkas med valfritt motiv och finns i flera storlekar.


 

Vitprägling

Vitprägling innebär att man med en präglingspress pressar in ett motiv i papper och skapar en upphöjd och synlig märkning, en så kallad relief. Det är vanligt att man som motiv präglar ett monogram, vapen, exlibris eller liknande. Vitprägling är även ett sätt att ge äkthet åt dokument och originalhandlingar.

Välkommen till oss på Hammargrens Stämplar när du önskar beställa din egen vitpräglare med ditt eget motiv.

Vanliga frågor om vitpräglingKan man prägla i alla typer av papper?

Vi har präglingspressar för papper upp till 350 gram men det vanligaste är att man präglar med en handmodell i vanligt papper upp till 160 gram. Om man önskar prägla i tjockare papper skall man välja en kraftigare bordsmodell.

Vad kostar en präglingspress för papper?

Priset är beroende på vilken modell av präglingspress man väljer och storleken på motivet.

Vad är leveranstiden för vitpräglingspress?

Normal leveranstid för en präglingspress för papper med eget motiv är ca 3-5 dagar. Om det är riktigt bråttom så hör av Er till oss så kan vi hjälpa Er.

Kan man få sin logga som motiv på sin präglingsstämpel?

Självklart kan du få din logga på din präglingsstämpel.

I vilket format vill ni ha originalet till min präglingspress med eget motiv?

Vi tar emot de flesta typer av filformat som: ai, bmp, doc, docx, eps, gif, indd, jpg, otf, pdf, png, psd, txt, xlx, xlsx. Det bästa är ett vektoriserat original anpassat för tryck men skicka in Ert original i det format Ni har tillgängligt så löser vi det. Om Ni endast har en enkel skiss så skicka denna till oss så skapar vi ett original till Er egen präglingspress.